Termeni si conditii

 

 1. Definitii
  B4F SRL– Societatea Comerciala B4F SRL, organizata in baza legii romane.
  SITE – Domeniul www.connectstudio.ro si subdomeniile acestuia, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil.
  CONTINUT are urmatoarea definitie:
  toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre B4F SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al B4F SRL UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de B4F SRL intr-o anumita perioada;
  informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care B4F SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  date referitoare la B4F SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.
  SERVICIU – serviciul de comert electronic condus pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
  UTILIZATOR – Persoana fizica sau juridica care are acces la CONTINUT si SERVICIU
  MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre B4F SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
  CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
  CLIENT – Persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.
  DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii
  CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;
  NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre B4F SRL intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea B4F SRL cu referire la informatiile continute de acesta.
  TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre B4F SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre B4F SRL, indiferent de modalitatea de livrare
 2. General
  2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre B4F SRL si acesta.
  2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului, Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
  2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.connectstudio.ro.
  2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, B4F SRL sau oricarui tert cu care B4F SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
  2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:
  2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de B4F SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea B4F SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea B4F SRL.
  2.5.2.B4F SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
  2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
  2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze B4F SRL, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la B4F SRL destinate acestui op.
  2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de B4F SRL.
  2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de B4F SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, B4F SRLva anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  2.10. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre B4F SRL, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.
 3. Continut
  3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a B4F SRL, acestora fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
  3.2. Utilizatorului, Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de B4F SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului B4F SRL, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al B4F SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al B4F SRL.
  3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre B4F SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea B4F SRL cu referire acel continut.
  3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in opuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.
  3.5. In cazul in care B4F SRL confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma derisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea B4F SRLpentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
  3.6. Niciun continut transmis catre Utilizator, Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea B4F SRL si/sau al angajatului B4F SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
  3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
 4. Contact
  4.1. B4F SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Utilizator, Client sau Membru.
  4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul, Membrul sau Clientul permite B4F SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
  4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea B4F SRL de a contacta Utilizatorul, Membrul sau Clientul.
  4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate B4F SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si B4F SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea B4F SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
  4.5. B4F SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).
 5. Newslettere si alerte
  5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea B4F SRL.
  5.2. Datele preluate de la Membru in opul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre B4F SRL in limitele Politicii de confidentialitate.
  5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:
  5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
  5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.
  5.3.3. Prin contactarea B4F SRL, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 

 

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
5.5. B4F SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea B4F SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
5.6. B4F SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, niciun alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al B4F SRL, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 

 

6. Politica de confidentialitate
6.1. B4F SRL colecteaza date cu caracter personal, pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului, Membrului sau al Clientului, in urmatoarele opuri:
validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
opuri statistice.
Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca B4F SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Dreptul de acces la date
6.2. Oricare Membru sau Client, are dreptul de a obtine de la B4F SRL, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il prive sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
Dreptul de interventie asupra datelor
6.3. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la B4F SRL, printr-o cerere risa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

 

Dreptul de opozitie
6.4. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa paticulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata B4F SRL nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in op de marketing direct, in numele B4F SRL.
6.5. Orice drept susmentionat, recunout Membrului sau Clientului prin lege, poate fi excercitat de acesta prin solicitarea informatiilor prevăzute mai sus, printr-o cerere adresata B4F SRL, întocmită în forma risă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arata dacă doreşte ca informaţiile sa îi fie comunicate la o anumită adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
6.6. B4F SRL va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate conform art. 6.5.
6.7. B4F SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre B4F SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu op statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea B4F SRL.
6.8. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.
6.9. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2 – 6.4, Clientul sau Membrul se va adresa B4F SRL, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.
6.10. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
6.11. Politica de confidentialitate B4F SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Utilizator, Client sau Membru exclusiv pe site. B4F SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
6.12. B4F SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu opurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea opurilor declarate.
6.13. Exceptie de la prevederile art. 6.14 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
6.14. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre B4F SRL are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
6.15. B4F SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
6.16. B4F SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

 

 

 1. Frauda
  7.1. B4F SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
  7.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
  7.3. B4F SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele B4F SRL.
  7.4. Clientul sau Membrul va informa B4F SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
  7.5. B4F SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
  7.6. Comunicarile realizate de catre B4F SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
  7.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau B4F SRL. B4F SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) op(uri):
  7.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
  7.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre B4F SRL catre Membru / Client
  7.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
  7.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre B4F SRL catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
 2. Limitare de responsabilitate
  8.1. B4F SRL nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii
  8.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre B4F SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii B4F SRL, conform detaliilor de contact, astfel incat B4F SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
  8.3. B4F SRL nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a dearca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil ris al B4F SRL.
  8.4. B4F SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
  8.5. B4F SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al B4F SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
  8.6. B4F SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
  8.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
  8.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
  8.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
  8.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.
 3. Forta majora si cazul fortuit
  9.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
  9.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
  9.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
  9.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
  9.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 9.3.
 4. Litigii
  10.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre B4F SRL Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii”.
  10.2. Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si B4F SRL se va rezolva mai intai pe cale amiabila.
  10.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si B4F SRL sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul B4F SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.
  10.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
  10.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.
 5. Dispozitii finale
  11.1. B4F SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.
  11.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, B4F SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
  11.3. B4F SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
 6. Feedback
  12.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu B4F SRL, va rugam sa ne contactati la numarului de telefon afisat in secitunea Contact a SITE-ULUI, de luni pana vineri, program 09:00 – 17:00, sau prin email la contact@connectstudio.ro
  12.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul exemplu.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea  B4F SRL.
  © Ultima modificare: Ianuarie 2021 – B4F SRL

 

TOP